De merken

Alleen de beste producten zijn goed genoeg voor onze klanten. We hebben dan ook gekozen voor de meest professionele kapperproducten
Wilt u onze producten ook thuis gebruiken? Dat kan! De producten door ons gebruikt zijn te koop bij At Uzz.

Milks_hake

Milk_shake haarproducten is een innovatieve verzorgingslijn op basis van melkproteïnen en fruitextracten voor de meest veeleisende consument. Deze haarproducten lijn past in de trend voor de consument die sporten, voeding belangrijk vinden, daarnaast producten die direct resultaat en voeding aan haar geven op een vernieuwende wijze.

Unwash

Unwash is een nieuwe manier om haar op een intelligentere wijze te wassen en verzorgen. De unieke formule, de Emulsion Co-Wash Method, verwijdert dagelijks vuil en residu uit het haar zonder de gezonde, natuurlijke oliën aan te tasten. Zo blijft de vochtbalans van het haar behouden.
Ervaar een levendige kleur, betere handelbaarheid, prachtig volume en een onweerstaanbare glans.

Go 247

Deze lijn van Go 247 zijn ontwikkeld voor echte mannen en bestaat uit verzorgings- en haarproducten. De producten zijn geparfumeerd met de mannelijke tonen van ginseng, macadamia en notenolie voor een heerlijke geur.

Unite

Unite is het meest exclusieve merk uit de VS. Unite staat voor kwaliteit en professionaliteit en is al jaren een begrip bij internationale celebrities als Eva Longoria en Heidi Klum. De combinatie van Europese creativiteit met Amerikaanse inventiviteit vormt een productlijn van meer dan 25 verschillen soorten.

Adres

@uZz
Thomsonlaan 116
2565JG Den Haag
T: 070 7449500
E: atuzz@hotmail.nl

Openingstijden

maandag – gesloten
dinsdag – 9:00 tot 18:00
woensdag – 9:00 tot 18:00
donderdag – 9:00 tot 20:00
vrijdag – 9:00 tot 18:00
zaterdag – 9:00 tot 16:00
zondag – gesloten

Social media

Volg ons via Facebook en/of Google+ en blijf op de hoogte van trends, nieuwe producten en acties.

facebook   google