Haarproducten

Alleen de beste haarproducten zijn goed genoeg voor onze klanten. We hebben dan ook gekozen voor de meest professionele kappersproducten die diervriendelijk zijn en deels met natuurlijke ingrediënten zijn vervaardigd.

Wilt u onze producten ook thuis gebruiken voor de beste haarverzorging en haarstyling? Dat kan, ze zijn ook te koop bij @uZz!

Milk_Shake Haarproducten

Milk_shake haarproducten is een innovatieve verzorgingslijn op basis van melkproteïnen en fruitextracten voor de meest veeleisende consument. Deze haarproducten lijn past in de trend voor de consument die sporten, voeding belangrijk vinden, daarnaast producten die direct resultaat en voeding aan haar geven op een vernieuwende wijze.

Milk_Shake_Haarproducten
Kevin Murphy Haarproducten

De haarproducten van Kevin Murphy zijn voor elk haartypen. Een milieuvriendelijk en Cruelty Free merk waarbij de verpakking gemaakt is van gerecyclede materialen. Ben je op zoek naar een haarstyling product, shampoo of conditioner met natuurlijke ingrediënten en zonder sulfaten en parabenen? Dan ben je bij Kevin Murphy bij het juiste adres!

Unite
Haarproducten

Unite is het meest exclusieve merk uit de VS. Unite staat voor kwaliteit en professionaliteit en is al jaren een begrip bij internationale celebrities als Eva Longoria en Heidi Klum. De combinatie van Europese creativiteit met Amerikaanse inventiviteit vormt een productlijn van meer dan 25 verschillen soorten.

Unite_Haarproducten

Get in touch

Locatie

Thomsonlaan 116
2565 JG, Den Haag

Contact ONS

Telefoon : 070 7449500

Email : atuzz@hotmail.nl

Openingstijden

DI          09:00 – 18:00

WO       09:00 – 18:00

DO        09:00 – 20:00

VRIJ     09:00 – 18:00

ZA         09:00 – 16:00

ZO-MA . Gesloten