Ons team

Corina van der Hak

ons_team_02Het is belangrijk om elke dag aandacht aan jezelf te besteden. Je haar zegt wat over hoe je jezelf voelt en wat je uitstraalt en als je haar dan ook goed zit dan ben je een blij mens! Het is aan mij en aan mijn lieve collega’s om de klant zich goed te laten voelen.

Mijn vak is mijn passie, vind het iedere keer een uitdaging om de klant een mooie look te geven en weer blij de zaak uit loopt. Ik zeg altijd: Als je haar maar goed zit!! Kom gezellig langs, je bent in goede handen bij @ uZz!


Jenna Constantin

ons_team_01Ik ben Jenna Constantin. Tien jaar geleden ben ik begonnen aan de Nederlandse Kappers Academie, waar ik erachter kwam dat het kappservak echt iets voor mij is. Ik word blij als ik iemand mooi mag maken en mijn creativiteit kan uitoefenen.

Twee jaar geleden zijn Corina en ik samen voor onszelf begonnen en wat is mooier dan dat je je passie kan uitoefenen voor jezelf! Het is mooi om te zien dat mensen met een brede glimlach de deur uit gaan en daar doen wij het voor. Kom gerust een kijkje nemen en ervaar het zelf bij @uZz.


Jaimy

ons_team_04Haarstyliste Jaimy is al 3 jaar bij @ uZz in dienst.
Vanaf haar stage werkzaam en een super georganiseerde meid die met plezier bij ons werkt. Ze is ook ontzettend gegroeid in haar knipkunsten die erg gewaardeerd worden bij haar klanten.


Kelly

ons_team_03 Kelly is inmiddels 1 jaar bij @ uZz in dienst en onlangs geslaagd voor salonassistente. Ze is een lieve meid met passie voor het vak. Ze  beheerst de techniek van balayage en fijn folie’s zetten met mooie resultaten.
Wil je goed geföhnd worden of gestyled met de GHD styling tangen, onze Kelly doet dat super.


Adres

@uZz
Thomsonlaan 116
2565JG Den Haag
T: 070 7449500
E: atuzz@hotmail.nl

Openingstijden

maandag – gesloten
dinsdag – 9:00 tot 18:00
woensdag – 9:00 tot 18:00
donderdag – 9:00 tot 20:00
vrijdag – 9:00 tot 18:00
zaterdag – 9:00 tot 16:00
zondag – gesloten

Social media

Volg ons via Facebook en/of Google+ en blijf op de hoogte van trends, nieuwe producten en acties.

facebook   google