De haarproducten

Alleen de beste haarproducten zijn goed genoeg voor onze klanten. We hebben dan ook gekozen voor de meest professionele kappersproducten die diervriendelijk zijn en deels met natuurlijke ingrediënten zijn vervaardigd.

Wilt u onze producten ook thuis gebruiken voor de beste haarverzorging en haarstyling? Dat kan, ze zijn ook te koop bij @uZz!

Milk_shake

Milk_shake haarproducten is een innovatieve verzorgingslijn op basis van melkproteïnen en fruitextracten voor de meest veeleisende consument. Deze haarproducten lijn past in de trend voor de consument die sporten, voeding belangrijk vinden, daarnaast producten die direct resultaat en voeding aan haar geven op een vernieuwende wijze.

Unite

Unite is het meest exclusieve merk uit de VS. Unite staat voor kwaliteit en professionaliteit en is al jaren een begrip bij internationale celebrities als Eva Longoria en Heidi Klum. De combinatie van Europese creativiteit met Amerikaanse inventiviteit vormt een productlijn van meer dan 25 verschillen soorten.

Kevin Murphy

Het begon allemaal met een piepjonge Kevin Murphy die na zijn opleiding door Vogue wordt benaderd om een editorial te schieten. Naast het hebben van een eigen salon, timmert hij hard aan de weg als een van ‘s wereld meest bekende session stylisten. De producten waarmee hij werkt, leveren tijdens shoots niet het gewenste resultaat op en veroorzaken bij hem huidirritaties. Kevin Murphy begint te experimenteren met essentiële oliën en plantenextracten uit huidverzorgingsproducten. Het allereerste product dat hij uitbrengt is EASY.RIDER. Als Kevin Murphy in 2004 zijn eerste lijn uitbrengt, is KEVIN.MURPHY een feit.

Adres

Kapsalon @uZz
Thomsonlaan 116
2565JG Den Haag
T: 070 7449500
E: atuzz@hotmail.nl

Openingstijden

Maandag – gesloten
Dinsdag    9:00 tot 18:00 uur
Woensdag 9:00 tot 18:00 uur
Donderdag 9:00 tot 20:00 uur
Vrijdag 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 9:00 tot 16:00 uur
Zondag – gesloten